De h3h biënnale vond plaats van 3 juni t/m 16 juli 2023. 

De kloosters van de Heilige Driehoek in het Noord-Brabantse Oosterhout vormden in 2023 voor de derde keer het bijzondere toneel voor een hedendaagse kunst biënnale van internationale allure. De h3h biënnale (voorheen Kunst in de Heilige Driehoek) droeg in 2023 Geloof als thema.

Op uitnodiging van de curatoren Hendrik Driessen en Rebecca Nelemans toonden 25 kunstenaars uit binnen- en buitenland nieuwe en bestaande werken, geïnspireerd door de unieke locatie en de rijke historische en spirituele tradities. Het waren Ghada Amer, Maarten Baas, David Bade, Marwan Bassiouni, David Claerbout, Delphine Courtillot, Anne Geene, Lisette de Greeuw, Loek Grootjans, Elise ’t Hart, Frank Havermans, Laura Henno, Ann Veronica Janssens, Folkert de Jong, Alicja Kwade, Rudy Luijters, Rick van Meel, Paulien Oltheten, Kathrin Schlegel, Fiona Tan, Fran Van Coppenolle, Ine Vermee, Wessel Verrijt, Dré Wapenaar en Romee van Oers.

Daarnaast was er ook werk geselecteerd van de overleden kunstenaars Piet den Blanken en JCJ Vanderheyden.

De curatoren hechtten veel waarde aan de verbinding die een kunstenaar met zijn of haar werk weet aan te gaan met een specifieke locatie binnen het kloostergebied en het thema Geloof. De symbiose die ontstond tussen het werk en de plek was leidend bij de keuze voor de kunstenaars. De kunstwerken die getoond werden varieerden van schilderijen, sculpturen, (geluids)installatie, fotografie en video, tot monumentale ingrepen in het landschap.

De tweede biënnale met het thema Hoop was te bezoeken van 10 juli t/m 15 augustus 2021. De derde editie in 2023 had Geloof als thema, terwijl dat voor de eerste kunstmanifestatie in 2017 Liefde was.