OPENINGSTIJDEN

Dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur, behalve op dinsdag. Op dinsdag is de h3h biënnale gesloten vanwege de stiltedag bij één van de kloosters.

ENTREETICKETS

Entreetickets zijn te koop in onze ticketshop.

  • Tijdens de h3h biënnale kun je ook een ticket kopen bij aan kassa bij de hoofdingang. (de Monnikendreef). De kaartjes zijn dan wel iets duurder.
  • Je kunt alleen contactloos betalen, er is geen contant geld aanwezig.
  • Kortingskaarten zijn helaas niet geldig. (zoals bv. Museumkaart, VriendenLoterij VIPkaart, Vereniging Rembrandt, ICOM/CIMAM en CJP)
PRIJZEN ONLINE per persoon

• Volwassenen (vanaf 18 jaar): € 17,50.
Geeft eenmalig toegang tot de h3h biënnale. Het dagticket is de hele dag geldig op de datum waarvoor je een ticket hebt gekocht.

Meerdagenkaart € 30,00 (alleen online te koop).
Een Meerdagenkaart koop je op naam. Daarmee heb je 3 x een hele dag toegang. Je hoeft niet vooraf aan te geven wanneer je komt. Neem wel je identiteitskaart of paspoort mee, deze wordt bij de ingang gecontroleerd.  

• Studenten en jongeren (tot 18 jaar): € 6,00.
Neem je studentenkaart, identiteitskaart of paspoort mee, deze wordt bij de ingang gecontroleerd. 

• Kinderen t/m 12 jaar: gratis.
Alleen onder begeleiding van een volwassene.

• Groepstarief: € 15,00.
Een groep bestaat uit tenminste 15 personen.

• Rondleidingen: € 7,00 (alleen online te koop).
Een ticket voor een rondleiding is geldig in combinatie met een entreeticket op dezelfde dag.

• Publieksgids: € 2,50.

• Parkeerkaart: € 5,00.
Met de parkeerkaart kun je één auto één dag parkeren.

PRIJZEN KASSA per persoon (indien voorradig)

• Volwassenen (vanaf 18 jaar): € 20,00.
Geeft eenmalig toegang tot de h3h biënnale. Het dagticket is de hele dag geldig op de datum waarvoor je een ticket hebt gekocht.

• Studenten en jongeren (tot 18 jaar): € 8,50.
Neem je studentenkaart, identiteitskaart of paspoort mee, deze wordt bij de ingang gecontroleerd. 

• Kinderen t/m 12 jaar: gratis.
Alleen onder begeleiding van een volwassene.

• Groepstarief: € 17,50.
Een groep bestaat uit tenminste 15 personen.

• Publieksgids: € 3,50.

• Parkeerkaart: € 6,00.
Met de parkeerkaart kun je één auto één dag parkeren.

RONDLEIDINGEN

Benieuwd naar de verhalen achter de kunstwerken? Laat ze tot leven komen met een speciale rondleiding. Krijg achtergrondinformatie over de werken, de kunstenaars en het gebied. Boek een rondleiding en laat je begeleiden door een van onze rondleiders. Verzekerd zijn van een plekje? Koop dan je kaarten vooraf online!

  • Rondleidingen worden gegeven op: maandag, woensdag t/m zondag om 10.30 uur, 13.00 uur en 14.00 uur.
  • De groepsgrootte (per rondleiding) is: maximaal 15 personen.
  • Een rondleiding duurt ca. 1,5 uur.
  • Een ticket voor een rondleiding is geldig in combinatie met een entreeticket op dezelfde dag.
  • Het is NIET toegestaan om zelf rondleidingen te organiseren met groepen. Je kunt deelnemen met onze vaste rondleidingen, zo lang er plaatsen beschikbaar zijn.
GROEPSBEZOEK INCLUSIEF RONDLEIDING

Wil je op bezoek komen met een grote groep (vanaf 15 personen) en meedoen aan een rondleiding? Stuur je aanvraag via onderstaande knop.

SPECIALE RONDLEIDINGEN

Er zijn twee speciale rondleidingen voor doven en slechthorenden. De data zijn:

  • 21 juni – 13.30 uur
  • 8 juli – 10.30 uur

Wil je meer informatie of wil je jezelf aanmelden? Neem dan contact op met Stichting Hoormij.

T 06  16410603 

E Stichting Hoormij

Looproute

Het bezoeken van de h3h biënnale is een beleving die zeker een dagdeel duurt. De route is ongeveer 1,5 kilometer lang. De looproute beslaat een gedeelte van het gebied van De Heilige Driehoek. Het pad is niet overal bestraat, je wandelt ook over tuinpaden. Houd daar rekening mee, doe stevige schoenen aan en neem een paraplu mee bij regenachtig weer.

Kinder Kunst Route

Voor kinderen van ca. 5 tot 12 jaar is er een Kinder Kunst Route gemaakt. Met een potlood en een papieren altaar gaan ze de h3h biënnale verkennen. Dit doen ze door bij verschillende kunstwerken goed te kijken en daar een tekenopdrachtje te maken. In het altaar ontstaat een zelfgemaakt kunstwerk die op twee manieren weg te zetten is. Deze route is gratis te verkrijgen bij de ingang.

Toegankelijkheid

Voor bezoekers in een rolstoel plaatsen we, daar waar nodig, drempelhulpen. In het klooster Sint-Catharinadal is er één ruimte die voor personen in een rolstoel niet toegankelijk is. De trap is te steil om hiervoor een voorziening aan te leggen. We hopen op je begrip.
Er zijn een aantal parkeerplekken gereserveerd voor minder validen op het parkeerterrein. Parkeren met een gehandicaptenparkeerkaart is niet gratis, er moet een parkeerkaart worden gekocht.

Huisregels

Respecteer het kloosterleven
De h3h biënnale vindt plaats in het kloostergebied ‘De Heilige Driehoek’. De drie kloosters hebben een actief kloosterleven dat ook tijdens onze kunstmanifestatie gewoon doorgaat. Wij gaan daar als organisatie respectvol mee om en vragen dat ook van onze bezoekers. Blijf op de wandelpaden, er wordt duidelijk aangegeven waar je wel en geen toegang hebt.

Gebedsdiensten
In de kloosterkapellen worden dagelijks gebedsdiensten gehouden. Tijdens de diensten is bezichtiging niet mogelijk en er mogen geen foto’s gemaakt worden. Wel ben je welkom om deel te nemen aan een gebedsdienst.

Honden
Honden en andere huisdieren zijn niet welkom op het terrein. Alleen erkende hulphonden mogen mee naar binnen. 

Kunstwerken
Je mag de kunstwerken niet aanraken.

Eten, drinken en roken
Eigen eten en drinken nuttigen op de terrassen en in de kloosters is niet toegestaan. Roken is alleen toegestaan buiten op het terras van de Kloosterhoeve.

EHBO
De organisatie is niet aansprakelijk voor eventueel letsel. Op het terrein is EHBO aanwezig.

Verlies of diefstal
De organisatie is niet aansprakelijk voor verlies of diefstal van persoonlijke eigendommen. Gevonden voorwerpen kun je afgeven aan één van onze medewerkers, herkenbaar aan een groen poloshirt.

Volg de instructies van de medewerkers op In situaties waarin de huisregels niet voorzien beslist de organisatie.

Publieksgids

Er verschijnt een publieksgids bij de h3h biënnale, die te koop is. Daarin vind je informatie over het thema Geloof, de kunstenaars, de tentoongestelde werken en een plattegrond met de route.

GEBEDSDIENSTEN

Tijdens de h3h biënnale gaan de gebedsdiensten in de kloosterkerken door als altijd. Gedurende de diensten zijn de kloosterkerken uitsluitend open voor de gebedsdiensten en niet voor bezichtiging van de kunst. Check de websites van het kloosters voor de meest recente informatie. 

Sint-Catharinadal

Sint Paulusabdij

Onze Lieve Vrouwe Abdij


HOOFDINGANG

De hoofdingang en de kassa van de h3h biënnale bevindt zich aan de Monnikendreef, tegenover de tijdelijke parkeerplaats.

BEREIKBAARHEID

Openbaar Vervoer
Vanuit Breda: lijn 325, uitstappen bij halte Sint Antoniusstraat.
Vanuit Breda en Tilburg: lijn 327, uitstappen bij halte Kloosterdreef. 

Met de auto
Komende vanaf Tilburg of Breda over de A27: afslag nummer 19.

PARKEREN

Parkeren kan alleen op de aangegeven parkeerplaats aan de Monnikendreef (achter de Sint Paulusabdij). Vul op de navigatie Monnikendreef in. Er is geen huisnummer. Om te parkeren heb je een parkeerkaart nodig. Een parkeerkaart koop je vooraf online of ter plekke contactloos bij de parkeerplaats. Met een parkeerkaart kun je één auto, één dag parkeren. Parkeer je auto op de door de organisatie aangewezen plekken. De organisatie is niet verantwoordelijk voor schade of diefstal tijdens het parkeren.

FIETSENSTALLING

De fietsenstalling is gratis. De stalling bevindt zich ook aan de Monnikendreef. Stal je fiets op de door de organisatie aangewezen plekken. De organisatie is niet verantwoordelijk voor schade of diefstal tijdens het stallen.

ETEN EN DRINKEN

Trek gekregen? Er zijn goede horecavoorzieningen op het h3h biënnale terrein. 

Sint Paulusabdij
Bij de Foodtruck kun je terecht voor een kopje koffie of thee met een kleine versnapering.
Bij de Kloosterhoeve kun je terecht voor koffie en thee, voor een lunch en een drankje. Vooraf reserveren is niet mogelijk bij de Kloosterhoeve.

Sint-Catharinadal 
Reserveringen voor Restaurant-Wijnhuis De Blauwe Camer kun je doen via hun website.